Lessen

  • Planet Drums werkt met een zeer persoonlijke aanpak. Zo gaat onze voorkeur uit naar de 1 op 1 situatie. Op deze manier kan er zo goed mogelijjk worden ingespeeld op de kwaliteiten en wensen van de leerling.
  • Wil je een half uur of een uur les, een keer in de week of twee keer in de maand, dan kan dit in overleg worden afgesproken. Als je besluit les te gaan nemen is het niet onverstandig een vaste tijd af te spreken, het geen ten goede komt aan de consistentie en effectiviteit van je les. Voor mensen met een onregelmatige baan zoeken we een zo flexibel mogelijke oplossing.
  • Alle denkbare elementen van het moderne drummen komen bij ons aan bod. Van Jazz tot Hard Rock, van R&B tot Latin, Indie, Funk en de daarbij horende technieken. Ook besteden we aandacht aan improvisatie, gehoorvorming, het leren lezen van noten etc. Verder kun je bij ons altijd terecht voor vragen over het stemmen of aanschaffen van een drumset.
  • Kortom, tijd voor een proefles! Een leuke en geheel vrijblijvende manier om kennis te maken met het mooiste instrument ter wereld, het drumstel!

 

 

Cheers!

 

 

planet-drums-lessen-3 test d

planet-drums-1 test v